2009 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Varškės kremas su persikais

IŠBANDYTA!:))
Tikrai labai gardus pasilepinimas:))
2 PORCIJOMS REIKĖS:
300 g varškės
2 v.š. grietinėlės
konservuotų persikų
1 citrinos
3 v.š. apelsinų likerio
2 v.š. brendžio
1 v.š. cukraus pudros
migdolų
vaflių vamzdelių arba šokoladinių lazdelių papuošti

Persikus supjaustyti skiltelėmis. Į varškę suberti cukraus pudrą, įspausti citrinos sulčių ir išplakti. Supilti likerį ir brendį, išmaišyti.
Grietinėlę, išplaktą iki standumo, sumaišyti su kremu. Persikų skilteles ir varškės kremą sluoksniais sudėti į taures. Papuošti migdolais ir vaflių vamzdeliais.

Šaltinis: Moters savaitgalio virtuvė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą